Proslava dječjih rođendana u Vašem prostoru!

Proslava dječjih rođendana u Vašem prostoru!

MAĐIONIČAR Josip će za djecu iz čarobnog šešira izvaditi pregršt trikova koje djeca obožavaju.

To su trikovi sa čarobnim maramama koje mijenjaju boju, postaju nevidljive i u djeliću sekunde se čarolijom stvore kod djece!

Osim toga tu su i najbolji trikovi sa  golubovima, balonima, čarobnim štapićem i mnoga druga iznenađenja!

Za vrijeme trajanja programa aktivno sudjeluju djeca u svim točkama trikova te na veseli i zanimljiv način i sami pokušavaju izvesti po neku čaroliju….

Sve to i još mnogo zanimljivih i modernih iluzija i trikova moguće je izvesti u Vašem stanu, igraonici, restoranu, trgovačkom centru ili gdje Vi zaželite.

Tijekom nastupa uvijek se širi ljubav, prijateljstvo i druge pozitivne vrijednosti te se djecu motivira i potiče na suradnju, a sve to na čaroban način pun smijeha i pozitivnoga ambijenta!

Nastup je prilagođen  djeci svih uzrasta.

Sva djeca na rođendanu od mađioničara na dar dobiju figurice od balona koje mađioničar modelira na samome rođendanu…

Mađioničar Josip je jedan od najboljih Hrvatskih mađioničara koji svojom kvalitetom rada je dosegao sam vrh u ovom poslu!

Mađioničar Josip će prema Vašoj želji povesti sa sobom pipi dugu čarapu, snjeguljicu,princezu,dobru vilu, neku od brojnih maskota,  itd…

Tijekom dugogodišnjega rada  dobili smo niz pohvala  i preporuka stručnih osoba (pročelnika za prosvjetu i kulturu, pedagoga, nastavnika i dr)!

Više od 1000 zadovoljnih poslovnih partnera, više od 200 novinskih članaka o našemu radu, više od 100 TV-e gostovanja su garancija kvalitete našega programa!!!

Molimo Vas da nas kontaktirate u bilo koje vrijeme bez obaveze kako bi Vas opširnije upoznali s našim ponudama na 098/253-049.